Fietspositiemetingen & fietsbewegingsanalyse

Fietsmeting
Fietsmeting

Fietsmeting

Als specialist binnen de fietswereld voor uw fietsmeting of bikefit zorgen we dat u optimaal gepositioneerd op uw fiets zit. Voor comfort en prestatie!

Afstellen van uw fiets maar ook fysiotherapeutisch behandeling

Met onze fietsmetingen (Dynamische fietsmetingDynamische plus fietsmeting, SchoenplaatjesZadeldrukmeting en Inlegzolen) onderscheiden we ons behalve in kwaliteit, vooral in het lichamelijke aspect. Fietsersklachten zijn onze specialiteit als fysiotherapeut. We stellen niet alleen de relevante diagnose, maar we weten ook hoe we de zaken kunnen oplossen. Dit doen we enerzijds door het afstellen van uw fiets tijdens de fietsmeting, maar anderzijds door oplossingen aan te bieden daar waar het gaat om de juiste behandeling of advisering. Zonodig kunt u bij ons zelf fysiotherapeutisch of manueel therapeutisch behandeld worden. Als dit mede door afstand voor u niet praktisch is, krijgt u (of uw behandelaar) gericht advies.

Regio Utrecht, Amersfoort tot Apeldoorn

We zitten centraal in Nederland en bestrijken vanuit Barneveld heel makkelijk onze eigen regio van Utrecht, Amersfoort tot Apeldoorn. We hebben hier een wijd verbreid netwerk van fietsclubs en –verenigingen, fietsspeciaalzaken en medisch specialisten. Veel van onze klanten weten ons gelukkig ook van verder weg te vinden omdat je voor een fietsmeting of bikefit in de regel maar 1x onderweg bent.

Fietsmeting toerfietsers

Het grootste gedeelte van onze klanten komt uit de breedtesport: de toerfietsers. De fietssport zit flink in de lift en dit is te merken aan het straatbeeld. Dit houdt ook min of meer gelijke tred met de aandacht in de gezondheidszorg voor meer gezond bewegen. Zeker met het oog op lichamelijke klachten of het voorkomen hiervan is een fietsmeting een hele waardevolle investering. 

Maar ook de wedstrijdsport heeft een nog steeds groeiende belangstelling en gelukkig kunnen wij binnen onze klantenkring ook rekenen op beloftevolle talenten uit de regio midden-nederland en enkele profs die voor een fietsmeting of behandeling komen.