Fietspositiemetingen & fietsbewegingsanalyse

Dynamische fietsmeting
Dynamische fietsmeting

Dynamische fietsmeting

Een dynamische fietsmeting is ‘the real deal’. Afhankelijk van het type fiets, de doelstellingen van de fietser, de lichamelijke bijzonderheden en persoonlijke wensen en aandachtspunten, krijgt dit vorm. Deze variabelen zullen uiteindelijk resulteren in een zeer nauwkeurige en persoonlijke fietsafstelling.

Deze fietsmeting is een dynamische meting. Belangrijk, omdat we u, al fietsend op uw eigen fiets, kunnen analyseren en finetunen qua instelling. Functioneel en 3 dimensionaal!

 

Middels een uitgebreid intakegesprek en een lichamelijk onderzoek krijgen wij een indruk over de ‘persoonlijke’ zaken. Dit fysieke onderzoek is een onderdeel waar we graag het verschil maken. Onze medische kennis stelt ons in staat om diagnoses te stellen bij de eventuele lichamelijke klachten. Hiermee kunnen we dan ook weer gericht verder met de afstelling van het materiaal.
Het afstellen van de schoenplaten is de basis van elke meting en behoort zodanig standaard in het pakket.
Voor zover mogelijk zullen we de positie-aanpassingen aan uw fiets gelijk uitvoeren. Soms dient er echter nog een onderdeel (zoals bv. een andere stuurpen) aangeschaft te worden.
Alle meetgegevens, bijzonderheden, aktiepunten en adviezen ontvangt u afsluitend in een rapport.

Type fietsen: racefiets, tijdritfiets, MTB, gravelbike, cyclocrosser of trekkingfiets

Duur: Ca. 2 uur.
Kosten: €215


Direct afspraak maken